Behandelingen

Rimpels bovenlip


Vrijblijvende intake
hero-image

Advies nodig?

Neem gerust contact op, wij zijn er om uw vragen te beantwoorden.

De behandeling

Onze lippen hebben het zwaar te verduren. De bovenlip is een gevoelig en kwetsbaar deel van de gezichtshuid, met eigen specifieke problemen, maar gelukkig ook met specifieke oplossingen. Uitdroging en beschadiging van de bovenlip kan heel gemakkelijk optreden. Hierbij spelen lifestylefactoren een rol, zoals verzorging, roken, drinken en zonlicht, maar zelfs voor wie erg zuinig is op zijn of haar lippen zijn rimpels niet helemaal te vermijden. Dat is vervelend, want onze lippen zijn een onmisbaar onderdeel van ons uitdrukkingsvermogen. Daarnaast geldt vooral voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen, dat mooie volle lippen een belangrijke signaalfunctie hebben en bij uitstek als sensueel en zelfs seksueel symbool worden gezien. Alle reden om zuinig op onze lippen te zijn dus! Als uw bovenlip rimpels vertoont die u vervelend vindt, biedt Clinic for Beauty uitkomst. Altijd met alleen de beste materialen en nieuwste technieken, maar vooral zonder omslachtige operaties, littekens, narcose of lange herstelperiodes. Voor een behandeling gericht op mooie gezonde volle lippen en een zelfverzekerde sensuele uitstraling bent u bij Clinic for Beauty op de juiste plek. Wij zijn dankzij de modernste cosmetische producten en behandelingen prima in staat om uw lippen te herstellen wanneer er rimpels optreden. Onze gekwalificeerde cosmetisch experts staan u graag te woord om samen met u te onderzoeken wat de beste oplossing voor uw situatie is en maken een behandelplan op maat.

Behandeltijd Gem. 20 min

Controle 2-3 weken

Effect 2 weken

Prijs €219,-

Bovenlip opvullen

Bij rimpels in de bovenlip is de beste methode een fillerbehandeling, waarbij met behulp van een dunne naald een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in de bovenlip wordt aangebracht. Hyaluronzuur is een stof die normaal gesproken door het hele lichaam voorkomt, onder meer om de gewrichten soepel te houden en de huid stevig en flexibel te maken. De fillers die wij gebruiken zijn uitsluitend van topmerken met een uitstekende reputatie op cosmetisch gebied en onze professionals hebben uitgebreide ervaring met dit soort behandelingen.

Rimpels bovenlip verwijderen

Een groot voordeel van werken met deze zogenaamde injectables is het feit dat ze heel precies op de probleemplekken kunnen worden ingebracht. Door een filler direct in een rimpel in te spuiten wordt het onderhuidse weefsel verstevigd en neemt het volume onmiddellijk toe. Hierdoor worden rimpels meteen opgevuld en vervlakken ze of verdwijnen ze zelfs helemaal. Voor deze behandeling is geen chirurgie nodig, wat als groot voordeel heeft dat er heen herstelperiode is.

Rimpelbehandeling bovenlip is voor iedereen geschikt

Ook zijn de risico’s die normaal met een operatie gepaard gaan niet van toepassing op een fillerbehandeling. Daarnaast zijn de kosten van een behandeling met injectables aanzienlijk lager dan die van een operatie. Deze voordelen maken een fillerbehandeling een laagdrempelige vorm van effectieve rimpelbestrijding die voor iedereen geschikt is. Samen met u onderzoeken we zorgvuldig wat de beste oplossing is voor uw persoonlijke situatie. Wij helpen u zorgvuldig, professioneel en effectief van uw rimpels af: dat is ons vak en daar zijn we trots op.

Prijzen

Alle prijzen betreffen vanaf prijzen; de uiteindelijke offerte is afhankelijk van het door de specialist voorgestelde behandelplan. Alle prijzen zijn inclusief controles.

Prijzen rimpels bovenlip

Rimpels bovenlip € 219,-

Werkwijze

Wij begrijpen dat het een hele stap kan zijn om een cosmetische behandeling te ondergaan, daarom hebben we hieronder overzichtelijk weergegeven hoe het proces verloopt.

hero-image 01

De eerste intake

Het allereerste contact. Vaak telefonisch (maar u bent altijd van harte welkom) om goed af te tasten of uw wensen passen bij onze dienstverlening. 

hero-image 02

Het behandelplan

Na een eerste inventarisatie van uw wensen, stellen we een persoonlijk behandelplan op. We leggen u tevens uit welke producten we gebruiken en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. 

hero-image 03

De behandeling

Door het intensieve voortraject weet u precies wat we gaan doen. Goed ontsmetten, verdoven als het nodig is en na het prikken laten we u pas gaan als u zich 100% goed voelt.  

hero-image 04

Nacontrole

Als u daar behoefte aan heeft, maken we na 2 weken een afspraak met uw behandelend arts om het resultaat te beoordelen. Niet helemaal tevreden? Dan maken we dat meteen in orde!

hero-image 05

De juiste nazorg

Bij een Filler is het vaak zo dat u een extra behandeling nodig heeft. Maar mocht u na 3 weken niet tevreden zijn, dan nodigen we u graag uit om samen een passende oplossing te vinden. 

Artsen

hero-image

I. Savic

Arnhem
Cosmetisch Arts KNMG
BIG-nr:19913537001

hero-image

R. B. van der Roest

Arnhem
Cosmetisch Arts NVCG
BIG-nr:49062591001

hero-image

F. Arshad

Arnhem
Cosmetisch Arts
BIG-nr:39912663901

hero-image

T. Demir

Arnhem
Cosmetisch Arts KNMG
BIG-nr:29924876301

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over onze behandelingen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn fillers?

Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in én onder de huid. Met een filler worden gezichtscontouren hersteld en worden rimpeltjes en lijntjes verminderd door vulling te geven daar waar de lijn het meest zichtbaar is. Met een filler is het mogelijk om de huid te verstevigen of volume te creëren daar waar van nature of door leeftijd minder volume aanwezig is, bijvoorbeeld in de lippen. 

Wie mag fillers injecteren?

Volgens de wet op de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG) mag iedere basisarts cosmetische behandelingen verrichten. De term ‘cosmetisch arts’ is tot op heden namelijk geen beschermde titel. Wij raden aan om voor een arts te kiezen die is aangesloten bij de NVCG. De NVCG waarborgt de kwaliteit van cosmetische behandelingen en verbetert deze continu. Bij de NVCG aangesloten artsen beheersen de nieuwste technieken en zijn perfect op de hoogte van de laatste productontwikkelingen. Daarnaast beschikken deze artsen over jarenlange ervaring bij het uitvoeren van injectables (fillers & botox). De behandelend artsen van Clinic for Beauty zijn lid van de NVCG.

Zijn er verschillende diktes in fillers?

Van alle merken hyaluronzuurfillers zijn er verschillende diktes die er gebruikt worden. Voor fijne rimpeltjes in het gezicht wordt een wat dunnere gel gebruikt. Heeft u meer volume nodig in het gezicht, zoals bij ingevallen wangen of afgevlakte jukbeenderen?  Dan gebruikt de arts een dikkere gel. Hierdoor vervagen rimpels en fijne lijntjes, worden lippen vergroot of geaccentueerd en wordt het volume en de natuurlijke contouren in het gezicht hersteld.

Zijn fillers gevaarlijk?

Een tijdelijke filler op basis van hyaluronzuur is zeer veilig. Deze filler wordt na enkele maanden vanzelf door het lichaam afgebroken. Doordat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam worden allergische reacties geminimaliseerd. Een filler op basis van hyaluron kan zich niet inkapselen in het weefsel. Om het gewenste resultaat te behouden, adviseren wij om een fillerbehandeling na een aantal maanden te herhalen. Mocht het toch zo zijn dat één van de bovengenoemde complicaties optreedt, kan de filler gemakkelijk worden opgelost met hyaluronidase.

Wat is het verschil tussen fillers en Botox?

Fillers worden nog wel eens verward met botox. Het grote verschil tussen fillers en Botox is dat Botox de spier plaatselijk ontspant, zodat deze minder beweegt. Fillers geven vulling aan een gebied en hebben dus geen invloed op de spieren.

Wanneer worden er fillers gebruikt?

- Rimpelbehandeling met filler voor neuslippenplooi - Rimpelbehandeling met fillers tegen marionetlijnen en hangende mondhoeken - Rimpels verminderen op de bovenlip - Neuscorrectie met fillers - Vollere lippen - Contourverbetering - Volumeverlies - Rimpels op de kin - Rimpels op de wangen - Vullen van de slapen - Verbeteren van de kaaklijn

Wanneer heb ik resultaat met fillers?

Na de behandeling is uw huid eerst gezwollen en wat verkleurd, dit kan vooral voorkomen bij een behandeling met filler. Na twee weken ziet u het ‘echte’ resultaat. Na zes tot twaalf maanden wordt de filler afgebroken door het lichaam en dient de behandeling te worden herhaald om hetzelfde resultaat te behouden.

Mag ik met fillers in de zon?

De eerste week nadat u bent behandeld met fillers, mag u niet onder de zonnebank of in de zon. Ons advies is om (ook als u geen fillers hebt)  de huid altijd goed te beschermen met goede zonbeschermingsproducten. Wanneer u wel met fillers bent behandeld is dit nog belangrijker. De zon en de zonnebank breken fillers namelijk sneller af. We raden de zon en zonnebank vooral af voor de gebieden waar de filler oppervlakkig wordt geïnjecteerd zoals bij de lippen en bij de neus/lippenplooi. Wanneer de filler wat dieper is geïnjecteerd, zoals bij het accentueren van de jukbeenderen, hoeft u geen zorgen te maken betreft wat zonnestraling. Deze injecties worden onder de spieren gezet, waardoor uv-straling hier bijna geen invloed op heeft.

Hoelang hebben fillers effect?

De filler werkt tijdelijk en wordt na enkele maanden vanzelf door het lichaam afgebroken. Dit is bij iedereen verschillend, maar gemiddeld kunt u rekenen op een effect van ongeveer 6 tot 12 maanden.

Waar zijn fillers van gemaakt?

Hyaluronzuur is de werkzame stof waar fillers van gemaakt zijn. Dit is een een lichaamseigen stof, die onder andere voorkomt in de huid. Hyaluron heeft als eigenschap dat het de huid opvult, verstevigt en water aantrekt. Hierdoor wordt er volume gecreëerd op plaatsen waar u last heeft van rimpels en/of verlies aan contouren. Een filler op basis van hyaluronzuur wordt binnen zes tot twaalf maanden door het lichaam afgebroken. Doordat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam, komen allergische reactie niet of nauwelijks voor. Daarmee is dit type filler zeer veilig.

Hebben fillers bijwerkingen?

Een lichte huidreactie vlak na de behandeling is normaal, soms kan er ook een forsere zwelling optreden. Beiden zijn meestal na enkele dagen verdwenen. Het risico op allergische reacties bij fillers is klein, maar de mogelijkheid hierop bestaat. Dit kan zich uiten in roodheid met jeuk of  pijn of een gloeiend gevoel in de behandelde plek. Mocht dit het geval zijn, neem dan vooral contact op met onze assistente zodat zij u kan adviseren over de behandeling hiervan. De huid is niet overal even dik, hierdoor kan het voorkomen dat het materiaal niet helemaal gelijkmatig is verspreid  en u soms een klein bolletje voelt. Dit kunt u zelf verhelpen door de eerder genoemde massage. Ook bestaat er bij elke filler een zeer kleine kans op afweerreacties door het lichaam, zoals een plaatselijke ontsteking op de injectieplaats. Gelukkig is deze reactie uiterst zeldzaam en kan dit worden behandeld. Bij pijn, verkleuring of koorts altijd contact opnemen met 085-0012500.

Fillers of botox?

Een filler wordt gebruikt om plaatselijk volume toe te voegen, bijvoorbeeld voor het toevoegen van meer volume in de lippen of het verstrakken van de gezichtscontouren. Botox is een spierverslapper, waardoor de spier tijdelijk geen of nauwelijks beweging laat zien. Door middel van Botox neemt de rimpel af of verdwijnt deze volledig.

Ervaringen

Iemand vertelt over de behandelingen

Behandeld door:
I. Savic

Lees verder

Moeder van 3 over haar verjongingskuur

Behandeld door:
I. Savic

Lees verder

Iemand over haar ervaring met Clinic for Beauty

Behandeld door:

Lees verder

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek.

Afspraak maken