Artsen

R. B. van der Roest

Arnhem
Cosmetisch Arts NVCG
BIG-NR: 49062591001

Vrijblijvende intake
Clinic for Beauty

Ik ben misschien wat een laatbloeier, maar ik probeer zaken wel grondig aan te pakken. Na mijn MAVO, HAVO en VWO, heb ik een bachelor wiskunde gevolgd, ben ik afgestudeerd als apotheker en begon daarna nog aan een studie geneeskunde. Nadien heb ik me in eerste instantie vooral gericht op de ouderengeneeskunde, wat ik nu nog steeds met heel veel plezier doe.

Via mijn collega en vriendin, kwam ik in 2012 voor het eerst in aanraking met de cosmetische geneeskunde. Ik zag het eerst niet zo zitten, omdat ik dacht dat mensen er onnatuurlijk uit kwamen te zien. Denk aan sommige Hollywood sterren. Maar mijn collega liet juist de andere kant zien. Je kunt met injectables er ook frisser, jonger en natuurlijker uitzien. Vanaf 2016 durfde ik de eerste stappen te zetten en heb sindsdien niet meer omgekeken.

Bij mij gaat het om verwachtingen, wat is allemaal mogelijk met injectables. Daarnaast wil ik cliënten ook eerlijk voorlichten. Niet alles is reëel met wat cliënten willen.

Om goed bij te blijven in de wereld van de cosmetisch arts, ben ik lid van de NVCG en volg ik daar opleidingen en trainingen en ga ik naar congressen in binnen- en buitenland.

Ondanks het feit dat ik nogal een laatbloeier ben, en ik er lang over heb gedaan om mijn plekje te vinden in de geneeskunde, maakt alleen maar dat ik beter in mijn vak wordt!

Terug naar overzicht

Ik wil cliënten ook eerlijk voorlichten. Niet alles is reëel met wat cliënten willen.

- R. B. van der Roest

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek.

Afspraak maken