Behandelingen

Neus Lippen Plooi


Vrijblijvende intake
hero-image

Advies nodig?

Neem gerust contact op, wij zijn er om uw vragen te beantwoorden.

De behandeling

De neuslipplooi zijn de lijnen die van uw neusvleugels naar uw mondhoeken lopen. Naarmate u ouder wordt, ontstaan er ook in dit gebied meer lijntjes. Wanneer de lijntjes hier dieper worden, kan het u een verdrietige of vermoeide uitstraling geven. Gelukkig kunnen wij deze gemakkelijk opvullen met een dunne filler, waardoor de lijntjes minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. Een fillerbehandeling is direct zichtbaar. Het kan zijn dat u meteen een zwelling krijgt of een paar blauwe plekjes. Meestal zijn dit gewoon de prikplekjes. Dit kan de dag erna wat heviger zijn, omdat u 's nachts vocht vasthoudt. Let erop dat u de eerste 48 uur na de behandeling niet aan het behandelde gebied komt in verband met infectiegevaar. Na 4 uur zijn de prikgaatjes dicht en mag u de blauwe plekken weer camoufleren met make-up.

Behandeltijd Gem. 15 min

Controle 2-3 weken

Effect 2 weken

Prijs Vanaf €219,-

Wat kunt u het beste doen na een filler behandeling?

Probeer de eerste 48 uur zoveel mogelijk van het behandelde gebied af te blijven. Tegen de zwelling mag u koelen en voor blauwe plekken raden wij arnica zalf aan. Verder raden wij aan om de eerste 24 uur niet te gaan sporten of te veel in te spannen. Tot 2 weken na de behandeling raden wij u af om de zonnebank of sauna te bezoeken.

Prijzen

Alle prijzen betreffen vanaf prijzen; de uiteindelijke offerte is afhankelijk van het door de specialist voorgestelde behandelplan. Alle prijzen zijn inclusief controles.

Prijzen mondhoekplooi

Mondhoekplooi € 219,-

Werkwijze

Wij begrijpen dat het een hele stap kan zijn om een cosmetische behandeling te ondergaan, daarom hebben we hieronder overzichtelijk weergegeven hoe het proces verloopt.

hero-image 01

De eerste intake

Het allereerste contact. Vaak telefonisch (maar u bent altijd van harte welkom) om goed af te tasten of uw wensen passen bij onze dienstverlening. 

hero-image 02

Het behandelplan

Na een eerste inventarisatie van uw wensen, stellen we een persoonlijk behandelplan op. We leggen u tevens uit welke producten we gebruiken en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. 

hero-image 03

De behandeling

Door het intensieve voortraject weet u precies wat we gaan doen. Goed ontsmetten, verdoven als het nodig is en na het prikken laten we u pas gaan als u zich 100% goed voelt.  

hero-image 04

Nacontrole

Als u daar behoefte aan heeft, maken we na 2 weken een afspraak met uw behandelend arts om het resultaat te beoordelen. Niet helemaal tevreden? Dan maken we dat meteen in orde!

hero-image 05

De juiste nazorg

Bij een Filler is het vaak zo dat u een extra behandeling nodig heeft. Maar mocht u na 3 weken niet tevreden zijn, dan nodigen we u graag uit om samen een passende oplossing te vinden. 

Artsen

hero-image

I. Savic

Arnhem
Cosmetisch Arts KNMG
BIG-nr:19913537001

hero-image

R. B. van der Roest

Arnhem
Cosmetisch Arts NVCG
BIG-nr:49062591001

hero-image

F. Arshad

Arnhem
Cosmetisch Arts
BIG-nr:39912663901

hero-image

T. Demir

Arnhem
Cosmetisch Arts KNMG
BIG-nr:29924876301

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over onze behandelingen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn fillers?

Een filler is een stof die wordt geïnjecteerd in én onder de huid. Met een filler worden gezichtscontouren hersteld en worden rimpeltjes en lijntjes verminderd door vulling te geven daar waar de lijn het meest zichtbaar is. Met een filler is het mogelijk om de huid te verstevigen of volume te creëren daar waar van nature of door leeftijd minder volume aanwezig is, bijvoorbeeld in de lippen. 

Wie mag fillers injecteren?

Volgens de wet op de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG) mag iedere basisarts cosmetische behandelingen verrichten. De term ‘cosmetisch arts’ is tot op heden namelijk geen beschermde titel. Wij raden aan om voor een arts te kiezen die is aangesloten bij de NVCG. De NVCG waarborgt de kwaliteit van cosmetische behandelingen en verbetert deze continu. Bij de NVCG aangesloten artsen beheersen de nieuwste technieken en zijn perfect op de hoogte van de laatste productontwikkelingen. Daarnaast beschikken deze artsen over jarenlange ervaring bij het uitvoeren van injectables (fillers & botox). De behandelend artsen van Clinic for Beauty zijn lid van de NVCG.

Zijn er verschillende diktes in fillers?

Van alle merken hyaluronzuurfillers zijn er verschillende diktes die er gebruikt worden. Voor fijne rimpeltjes in het gezicht wordt een wat dunnere gel gebruikt. Heeft u meer volume nodig in het gezicht, zoals bij ingevallen wangen of afgevlakte jukbeenderen?  Dan gebruikt de arts een dikkere gel. Hierdoor vervagen rimpels en fijne lijntjes, worden lippen vergroot of geaccentueerd en wordt het volume en de natuurlijke contouren in het gezicht hersteld.

Zijn fillers gevaarlijk?

Een tijdelijke filler op basis van hyaluronzuur is zeer veilig. Deze filler wordt na enkele maanden vanzelf door het lichaam afgebroken. Doordat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam worden allergische reacties geminimaliseerd. Een filler op basis van hyaluron kan zich niet inkapselen in het weefsel. Om het gewenste resultaat te behouden, adviseren wij om een fillerbehandeling na een aantal maanden te herhalen. Mocht het toch zo zijn dat één van de bovengenoemde complicaties optreedt, kan de filler gemakkelijk worden opgelost met hyaluronidase.

Wat is het verschil tussen fillers en Botox?

Fillers worden nog wel eens verward met botox. Het grote verschil tussen fillers en Botox is dat Botox de spier plaatselijk ontspant, zodat deze minder beweegt. Fillers geven vulling aan een gebied en hebben dus geen invloed op de spieren.

Wanneer worden er fillers gebruikt?

- Rimpelbehandeling met filler voor neuslippenplooi - Rimpelbehandeling met fillers tegen marionetlijnen en hangende mondhoeken - Rimpels verminderen op de bovenlip - Neuscorrectie met fillers - Vollere lippen - Contourverbetering - Volumeverlies - Rimpels op de kin - Rimpels op de wangen - Vullen van de slapen - Verbeteren van de kaaklijn

Wanneer heb ik resultaat met fillers?

Na de behandeling is uw huid eerst gezwollen en wat verkleurd, dit kan vooral voorkomen bij een behandeling met filler. Na twee weken ziet u het ‘echte’ resultaat. Na zes tot twaalf maanden wordt de filler afgebroken door het lichaam en dient de behandeling te worden herhaald om hetzelfde resultaat te behouden.

Waar zijn fillers van gemaakt?

Hyaluronzuur is de werkzame stof waar fillers van gemaakt zijn. Dit is een een lichaamseigen stof, die onder andere voorkomt in de huid. Hyaluron heeft als eigenschap dat het de huid opvult, verstevigt en water aantrekt. Hierdoor wordt er volume gecreëerd op plaatsen waar u last heeft van rimpels en/of verlies aan contouren. Een filler op basis van hyaluronzuur wordt binnen zes tot twaalf maanden door het lichaam afgebroken. Doordat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam, komen allergische reactie niet of nauwelijks voor. Daarmee is dit type filler zeer veilig.

Hoelang hebben fillers effect?

De filler werkt tijdelijk en wordt na enkele maanden vanzelf door het lichaam afgebroken. Dit is bij iedereen verschillend, maar gemiddeld kunt u rekenen op een effect van ongeveer 6 tot 12 maanden.

Mag ik met fillers in de zon?

De eerste week nadat u bent behandeld met fillers, mag u niet onder de zonnebank of in de zon. Ons advies is om (ook als u geen fillers hebt)  de huid altijd goed te beschermen met goede zonbeschermingsproducten. Wanneer u wel met fillers bent behandeld is dit nog belangrijker. De zon en de zonnebank breken fillers namelijk sneller af. We raden de zon en zonnebank vooral af voor de gebieden waar de filler oppervlakkig wordt geïnjecteerd zoals bij de lippen en bij de neus/lippenplooi. Wanneer de filler wat dieper is geïnjecteerd, zoals bij het accentueren van de jukbeenderen, hoeft u geen zorgen te maken betreft wat zonnestraling. Deze injecties worden onder de spieren gezet, waardoor uv-straling hier bijna geen invloed op heeft.

Hebben fillers bijwerkingen?

Een lichte huidreactie vlak na de behandeling is normaal, soms kan er ook een forsere zwelling optreden. Beiden zijn meestal na enkele dagen verdwenen. Het risico op allergische reacties bij fillers is klein, maar de mogelijkheid hierop bestaat. Dit kan zich uiten in roodheid met jeuk of  pijn of een gloeiend gevoel in de behandelde plek. Mocht dit het geval zijn, neem dan vooral contact op met onze assistente zodat zij u kan adviseren over de behandeling hiervan. De huid is niet overal even dik, hierdoor kan het voorkomen dat het materiaal niet helemaal gelijkmatig is verspreid  en u soms een klein bolletje voelt. Dit kunt u zelf verhelpen door de eerder genoemde massage. Ook bestaat er bij elke filler een zeer kleine kans op afweerreacties door het lichaam, zoals een plaatselijke ontsteking op de injectieplaats. Gelukkig is deze reactie uiterst zeldzaam en kan dit worden behandeld. Bij pijn, verkleuring of koorts altijd contact opnemen met 085-0012500.

Fillers of botox?

Een filler wordt gebruikt om plaatselijk volume toe te voegen, bijvoorbeeld voor het toevoegen van meer volume in de lippen of het verstrakken van de gezichtscontouren. Botox is een spierverslapper, waardoor de spier tijdelijk geen of nauwelijks beweging laat zien. Door middel van Botox neemt de rimpel af of verdwijnt deze volledig.

Ervaringen

Laila over haar traangootbehandeling

Behandeld door:
R. B. van der Roest

Lees verder

Claudia verteld over haar rimpelbehandelingen

Behandeld door:
I. Savic

Lees verder

Man verteld over zijn behandeling

Behandeld door:
R. B. van der Roest

Lees verder

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek.

Afspraak maken