Ervaringen

Claudia verteld over haar rimpelbehandelingen

Behandeld door: I. Savic

Clinic for Beauty

Oud worden willen we allemaal, er oud uitzien niemand. En dus zoeken we naar oplossingen. Wat ben ik blij en tevreden dat ik mijn oplossing gevonden heb bij Clinic for Beauty. Een goede kapper is een zegen, een schoonheidsspecialiste verrukkelijk maar de basis is natuurlijk je gezicht en daarin investeren is een enorm cadeau aan jezelf.

Hierdoor kijk ik iedere ochtend tevreden in de spiegel en weet dat bij iedere nieuwe rimpel ik alleen maar even een nieuwe afspraak hoef te maken. Dat is ouder worden op de meest waardevolle en respectvolle wijze, omdat je zelfbeeld én zelfvertrouwen hier een zodanige boost van krijgt, dat de grote lach en de vrolijkheid die daarmee gepaard gaat, je steeds opnieuw een nog beter gevoel geeft.

Natuurlijk is het pand al een bezoekje waard op zich, maar de gastvrijheid, kundige begeleiding en zorgvuldigheid bij de consulten nog veel meer. Wat natuurlijk het allergrootste plezier en een optimale tevredenheid geeft, is het fantastische resultaat van de behandelingen. Altijd tot in detail uitgelegd, rekening houdend met je wensen en steeds begeleid en opgevolgd door een professioneel en persoonlijk advies, zodat je exact weet wat je de eerste uren erna beter niet of juist wel kunt doen.

Ik ben vanaf het allereerste moment een enorm tevreden klant en dat wordt bij iedere nieuwe afspraak weer versterkt. Dankzij Yvette en haar artsen-team hebben we de tijd zodanig stil weten te leggen, dat mijn relaties me sindsdien steevast 20 jaar jonger schatten.

Als fan en trouwe klant beveel ik deze prachtige kliniek dan ook van harte aan wanneer je een blijvend jeugdig en verzorgd uiterlijk wenst, volledig natuurlijk, waarbij je eigen prachtige kenmerken versterkt worden en je altijd mooier en content met jezelf de kliniek verlaat.

Lees meer ervaringen

Als fan en trouwe klant beveel ik deze prachtige kliniek dan ook van harte aan

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek.

Afspraak maken