Hyaluronzuur

Clinic for Beauty is gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen met fillers. Deze fillers zijn een bijzondere vorm van zogenaamde injectables, oftewel vloeistoffen die met behulp van een injectienaald onder de huid kunnen worden ingebracht. Injectables hebben de cosmetische sector op revolutionaire wijze veranderd, omdat ze op veel verschillende manieren kunnen worden toegepast voor het tegengaan of compleet verhelpen van allerlei cosmetische problemen.

Gebruik van fillers

Fillers worden bij Clinic for Beauty onder meer gebruikt voor het behandelen van rimpels, wallen onder de ogen en het corrigeren van de contouren van neusrug en kaaklijn. Fillers zijn ook zeer effectief voor het liften van onder meer oogleden, wenkbrauwen en afhangende mondhoeken en wangen. De toepassingen worden steeds diverser, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: het effect is zo sterk vanwege het feit dat fillers uit lichaamseigen stoffen bestaan. Hierdoor worden niet alleen de risico’s van een operatieve ingreep vermeden, maar wordt ook bereikt dat het lichaam zich soepel en zonder problemen aanpast aan de veranderingen die met fillers worden bewerkstelligd.

Hyaluronzuur is de stof in fillers

De werkzame stof in fillers wordt hyaluronzuur genoemd. Hyaluronzuur is een koolhydraat dat lijkt op bepaalde suikermoleculen. Het is een lichaamseigen stof, wat inhoudt dat ons eigen lijf van nature hyaluronzuur aanmaakt. Het wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder het soepel houden van onze gewrichten en het onderhoud van onze huidcellen. Het mooie van behandelingen die gebruik maken van lichaamseigen stoffen is het feit dat ons eigen lichaam deze stoffen kent en herkent, waardoor het er niet tegen in verzet zal komen door middel van bijvoorbeeld ontstekingsreacties. Het uitblijven van afweerreacties komt bovenop het achterwege blijven van operatieve ingrepen, waarmee fillers een bijzonder kleine belasting voor uw lichaam vormen.

Toepassingen van Hyaluronzuur

Hyaluronzuur wordt op verschillende manieren toegepast. Er zijn medische toepassingen die bijvoorbeeld hyaluronzuur in het knie- of schoudergewricht injecteren, zodat deze weer soepel kunnen bewegen. Er zijn ook bekende cosmetische producten zoals huidcrèmes die hyaluronzuur bevatten. Deze crèmes kunnen echter nooit dezelfde effecten bereiken als een fillerinjectie, omdat ze de diepere structuren van de huid niet bereiken.

Hoogopgeleide professionals bij Clinic for Beauty

Bij Clinic for Beauty werken bovendien hoogopgeleide professionals die hun vak verstaan en de tijd nemen om te luisteren naar uw verhaal en uw persoonlijke wensen. Door onze ervaring met injectables zijn we experts in het gericht injecteren van hyaluronzuur op precies die plekken waar het grootste resultaat kan worden bereikt met de kleinste ingreep.

De cosmetische sector is volop in beweging. Er komen steeds meer producenten met hun eigen speciale merk voor fillers op de markt. Clinic for Beauty laat zich daardoor niet van de wijs brengen en kiest voor de beste merken die op dit moment beschikbaar zijn. Wij werken met fillers van Princess, Glytone, Eternis en Radiesse: allemaal gerenommeerde spelers die binnen de sector hun sporen hebben verdiend.

Clinic for Beauty wil uitsluitend professionele, zorgvuldige en verantwoorde behandelingen aanbieden, dus we blijven de ontwikkelingen binnen ons vakgebied kritisch en nauwgezet volgen. Wij zijn trots op onze NVCG certificering en onze BIG registratie en we blijven ons inspannen om onze vaardigheden en onze professionaliteit op peil te houden. Uiteindelijk gaat het ons dag in dag uit om uw schoonheid, uw welzijn en uw gezondheid, dus mag u van ons altijd het allerbeste verwachten op het gebied van cosmetische injectables!

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek.

Afspraak maken