BIG-registratie

Bij Clinic for Beauty verstaan we ons vak en nemen we ons werk serieus. U verdient een professionele, zorgvuldige en verantwoorde behandeling, dus zorgen wij ervoor dat we aan alle wettelijke vereisten voldoen. De cosmetisch experts van Clinic for Beauty zijn allemaal officieel opgenomen in het landelijke BIG-register. Een BIG-registratie biedt u de garantie dat onze specialisten allemaal officieel door de overheid bevoegd zijn om hun beroep uit te oefenen.

Het BIG-register wordt beheerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het is bedoeld als bescherming tegen wildgroei van schijnprofessionals en oplichters, maar ook als bewijs voor zorgverleners, waarmee ze aan kunnen tonen dat ze aan alle criteria voldoen die door de wet worden gesteld. In het BIG-register staan meer dan 340.000 verschillende zorgverleners ingeschreven, van verpleegkundigen tot psychologen en alles daar tussenin.

Clinic for Beauty heeft professionaliteit en goede zorg hoog in het vaandel staan. Vraag onze specialisten gerust naar hun ervaring en achtergrond en laat u overtuigen van onze kwaliteit. Wij bieden u alleen het beste en we behandelen alleen problemen waarvan we weten dat we ze op kunnen lossen. Aarzel daarom niet langer en informeer vandaag nog om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek.

Afspraak maken