Azzalure

Clinic for Beauty maakt zich sterk voor het allerbeste op het gebied van injectable behandelingen: cosmetische interventies die worden uitgevoerd door het injecteren van vloeistoffen in de weefsels onder de huid. Één van de meest gebruikte en meest efficiënte vormen van injecables is botox. Botox is een afkorting voor de stof botulinetoxine, die van nature een remmende werking heeft op het aanspannen van de spieren. Spiertjes onder de gezichtshuid zijn vaak te sterk aangespannen, zeker op iets hogere leeftijd, waardoor de bovenliggende huid samentrekt en rimpels gaat vertonen. Botulinetoxine kan gericht in deze spiertjes worden geïnjecteerd, waardoor de spier verslapt en de rimpels afnemen of helemaal verdwijnen.

Azzalure & Dysport worden wereldwijd erkend

Bij Clinic for beauty gebruiken we alleen de meest vooraanstaande merken voor onze behandelingen. Voor onze botox injecties kiezen we daarom uitsluitend voor het merk Azzalure, dat wereldwijd erkend wordt door gerenommeerde artsen en farmaceuten.

Azzalure & Dysport zijn beide verdunde en geraffineerde vorm van botulinetoxine, dat met behulp van een zorgvuldig proces wordt gezuiverd tot het geschikt is voor cosmetische toepassingen. Als u bij Clinic for Beauty kiest voor een behandeling met botox injectables mag u er zeker van zijn dat u door de beste professionals met de allerbeste middelen wordt geholpen.

Geïnteresseerd? Kom een keer langs!

Benieuwd wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek.

Afspraak maken